OHL investeert in zijn toekomst: 'Drietal krijgt nieuw contract'

OHL investeert in zijn toekomst: 'Drietal krijgt nieuw contract'

10-02-2016 09:20

De degradatiestrijd wordt nog volop gestreden, maar Oud-Heverlee Leuven wil al investeren in zijn toekomst. De promovendus is van plan om drie sterkhouders langer aan zich te verbinden. Yohan Croizet, John Bostock en Romain Reynaud kunnen een nieuw contract tekenen.

De Leuvenaren zijn tevreden met de prestaties van het drietal en wil hun contract dan ook verlengen. Dat meldt Het Nieuwsblad. De club hoopt woensdag een akkoord te bereiken met de spelers. Daarnaast krijgt ook Tuur Houben, een 20-jarige flankaanvaller die naar de B-kern werd gestuurd, een nieuwe kans bij het A-elftal.

Croizet werd vorig seizoen overgenomen van Excelsior Virton. De 23-jarige aanvallende middenvelder kon ook in de Jupiler Pro League overtuigen. Hij heeft nog een contract tot medio 2017. Het voormalige Engelse toptalent Bostock heeft nog een contract tot het einde van het seizoen. De Leuvenaren willen hem echter niet gratis zien vertrekken en bieden hem dus een nieuwe verbintenis aan.

Reynaud heeft nog een contract tot 2018 bij de Leuvenaren, maar maakt dit seizoen een onuitwisbare indruk. De 32-jarige veteraan moet samen met de nieuwe Braziliaan Kanu een sterk verdedigend front vormen. Hij krijgt dan ook een beloning voor zijn sterke prestaties.