Vlaamse charmezanger stelt zich vragen bij entourage Boussoufa: Is hij homo?

Vlaamse charmezanger stelt zich vragen bij entourage Boussoufa: "Is hij homo?"

09-02-2016 16:05

Iedereen heeft wel een mening over de terugkeer van Mbark Boussoufa naar AA Gent. Ook charmezanger Guido Belcanto mengt zich in het debat, al doet hij dat op geheel eigen wijze. "Ik heb een vermoeden dat hij homoseksueel is."

De zanger deed die uitspraak op Radio 1, waar hij te gast was bij presentatrice Annemie Peeters. "Ik wil het hebben over zijn entourage. Ik vind het gek dat daar geen enkele vrouw bij zit. Daaruit is een licht vermoeden ontstaan dat hij misschien homoseksueel is." Zijn vermoeden werd versterkt door een reportage op de Nederlandse televisie, waar de vader van de speler erop hamerde dat hij graag zou willen dat zijn zoon snel trouwt.

"Het is vast moeilijk om topvoetballer te zijn en homo", gaat Belcanto verder. "Ik speelde vroeger zelf voetbal en ik herinner me goed dat het één groot machogedoe is. Ik had me zelf nooit kunnen uiten als travestiet als ik nog voetbalde." De zanger vindt dat er een debat over moet worden geopend. "Waar blijft bijvoorbeeld Jan Mulder? Een debat zou alleen maar goed zijn."