Kwade Charlton-fan vervalst ontslagbrief Belgisch bestuurslid

Kwade Charlton-fan vervalst ontslagbrief Belgisch bestuurslid

09-02-2016 15:00

De ontevredenheid van de Charlton-fans heeft zijn hoogtepunt bereikt. Een boze supporter van The Addicks vervalste een ontslagbrief van CEO Katrien Meire. Daardoor werd zij uit de officiële statuten van de club geschrapt. Charlton is een onderzoek gestart naar het voorval.

De ploeg van Roland Duchâtelet kent een woelig seizoen. Het strijdt tegen de degradatie in The Championship en wisselde al twee keer van trainer. De supporters zijn al langer ontevreden over het Belgische beleid en hebben nu ook de daad bij het woord gevoegd. Eind 2015 ontving Companies House, de overheidsinstelling waar alle Engelse bedrijven geregistreerd staan, een brief waarin CEO Katrien Meire haar ontslag geeft.

De brief en de bijhorende handtekening zijn vervalst, zo laat Charlton nu weten. "De club heeft weet van een document dat verscheen in Companies House. Dit document is vals. De club neemt de zaak zeer ernstig en heeft een onderzoek ingesteld”, aldus een mededeling op de clubwebsite. Mits enig papierwerk kan Meire opnieuw worden opgenomen in de statuten van de club.