Karelis geeft raad aan ploegmaats: Met ballen over mijn hoofd kan ik weinig

Karelis geeft raad aan ploegmaats: "Met ballen over mijn hoofd kan ik weinig"

09-02-2016 14:55

Na een droomdebuut voor Genk, wist Nikolaos Karelis niet echt meer te overtuigen voor de Limburgers. De Griekse spits wil absoluut naar Play-Off 1 met Genk, maar weet dat het een strijd tot het bittere eind wordt.

Na een geweldig debuut heeft Karelis het niet gemakkelijk gehad bij Genk. Ook tegen Moeskroen-Péruwelz had hij het moeilijk om zich door te zetten. "Met ballen die over mijn hoofd vliegen kan ik ook weinig", zuchtte de Griekse spits tegenover Het Laatste Nieuws.

"Fysiek voel ik me week na week wel sterker, maar ik denk dat het normaal is dat ik nog niet in mijn beste vorm verkeer." Hij moet eerst nog aan zijn automatismen werken.  "Ik leer mijn medemaats nog altijd maar kennen. Neeskens Kebano, Leon Bailey, Thomas Buffel, het is nog altijd zoeken."

"Het belangrijkste is dat we intussen wel blijven winnen. We zitten aan twaalf op vijftien na de winterstop en dat is eigenlijk het enige wat telt. We moeten positief blijven, want er zit zeker nog een ruime groeimarge in deze groep."