Mulder vol lof over Belgisch toptalent: Wat is die jongen goed

Mulder vol lof over Belgisch toptalent: "Wat is die jongen goed"

09-02-2016 12:44

Charly Musonda jr. debuteerde afgelopen zondag voor Real Betis en liet meteen zijn visitekaartje achter. De Chelsea-huurling was belangrijk tegen Valencia (1-0 zege). Jan Mulder is vol bewondering.

De analyticus is in het programma Extra Time vol lof over Musonda. "Je hoeft hem maar twee seconden aan het werk te zien. Betis mag blij zijn dat hij daar vier maanden zal spelen, niet andersom", aldus Mulder over Musonda, die tot het einde van het seizoen speelt in Sevilla.

"Wat is die jongen goed. Die sierlijkheid, dat is grote klasse. Dat is beeldschoon", vervolgt Mulder, die bijval krijgt van Marc Degryse. "Maar hebben José Mourinho en Guus Hiddink bij Chelsea dan zitten slapen? Dit kunnen ze zichzelf toch aanrekenen."

Degryse vervolgt: "Het is toch opvallend voor een jongen die geen enkele kans gekregen heeft bij Chelsea, dat echt in de problemen zat. Iedereen zegt al jaren dat hij het grootste Belgische talent is. Dat ziet er dus goed uit. Hopelijk mag hij nu vier maanden spelen en dan zal hij doorbreken. Dat kan niet anders. Hij heeft sowieso enorm veel zelfvertrouwen."