Zuid-Amerikaanse flair en ontblote Club-spelers sterren in reclamespotje

Zuid-Amerikaanse flair en ontblote Club-spelers sterren in reclamespotje

09-02-2016 12:12

Club Brugge heeft met Daikin dit seizoen eindelijk ook een hoofdsponsor op de shirts staan. Om de samenwerking met de sponsor in de kijker te zetten, besloot Blauw-Zwart om een reclamecampagne uit te bouwen. De filmpjes zijn intussen al gemaakt, maar Club geeft ook een kijkje achter de schermen.

Shirtpartners Daikin en Proximus en partner Latexco nodigden enkele Club-spelers uit om mee een reclamecampagne uit te bouwen. In het spotje koos de sponsor voor de Zuid-Amerikaanse flair van Club Brugge. Onder meer José Izquierdo en de Brazilianen Felipe Gedoz, Leandro Pereira en Claudemir kregen een rolletje. Het viertal – samen met Claudemir’s vrouw en kind – worden de hoofdrolspelers in de volgende spot van het klimaatregelingsbedrijf.

Ook nieuwe aanwinst Ludovic Butelle mocht sterren in een reclamefilmpje. Samen met Bernie Ibini en Thomas Meunier ging hij uit de kleren. In bloot bovenlijf en met hun rugnummers in bodypaint aangebracht zorgden ze voor een leuk filmpje. De eerste beelden kan u onderaan bekijken!