Marseille haalt Anderlecht-doelwit van Europese lijst na afketsen tranfer

Marseille haalt Anderlecht-doelwit van Europese lijst na afketsen tranfer

09-02-2016 10:00

Lucas Silva stond deze winter in de nadrukkelijke belangstelling van Anderlecht. De Braziliaanse middenvelder wordt door Real Madrid uitgeleend aan Olympique Marseille, maar daar kon hij zich nog niet doorzetten. Silva weigerde een overgang naar paars-wit en dat lijkt hem duur te komen staan. L'Équipe meldt dat de middenvelder niet langer op de Europese lijst staat van Marseille.

Anderlecht mikte hoog eind januari in zijn zoektocht naar versterking op het middenveld. Het wilde het Braziliaanse talent Lucas Silva graag verlossen van zijn penibele situatie bij Marseille. Ook de Franse club wilde zelf graag af van de geflopte zomertransfer. De middenvelder stuurde Anderlecht echter wandelen en besloot in Zuid-Frankrijk te blijven. Dat lijkt uit te draaien op een slechte beslissing.

Marseille heeft de speler namelijk niet op zijn Europese lijst gezet voor de komende maanden. Volgens L'Équipe kwam die beslissing er op vraag van de voorzitter, die niet te spreken was over het feit dat de speler zelf de transfer dwarsboomde.