Gooit tweedeklasser coach buiten? De situatie is catastrofaal

Gooit tweedeklasser coach buiten? "De situatie is catastrofaal"

09-02-2016 09:20

Tweedeklasser Eupen was voor het seizoen één van de titelkandidaten, maar de laatste maanden is alles daar ingestort. Eupen heeft al twee maanden niet meer gewonnen en staat slechts zevende. 

Coach Jordi Condom geeft in een interview met Grenzecho aan dat hij het eigenlijk ook niet meer weet. “De situatie is catastrofaal. We werken de ganse week keihard en dan maken we in het weekend steevast zo’n domme fouten. Het is lachwekkend en ik weet niet wat ik eraan kan doen. Onze situatie is onverklaarbaar, maar wordt wel elke week moeilijker”. Een machteloze coach, dat ziet het bestuur natuurlijk niet zo graag.

De cijfers zijn dan ook onverklaarbaar slecht. Na een sterk begin strandde het volledig in december. 4 op 21 is wel heel slecht voor een club die eigenlijk aan de titel dacht. Eupen moet nu zelfs naar beneden kijken, want een plaats in de top acht is nodig om volgend seizoen een profclub te blijven. Eupen heeft nog een marge van vijf punten op Seraing en Lierse, maar met nog 11 wedstrijden te gaan kan er nog vanalles gebeuren.