Tabloid: 'Premier League-coach aast op job van Van Gaal'

Tabloid: 'Premier League-coach aast op job van Van Gaal'

09-02-2016 09:06

Het leek er lange tijd op dat José Mourinho na dit seizoen aan de slag gaat bij Manchester United als opvolger van Louis van Gaal. Maar de Britse tabloid The Sun komt nu ook met een andere kandidaat op de proppen: Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur.

Van Gaal heeft nog een contract tot medio 2017 en heeft meermaals aangegeven dat hij United niet verlaat. Toch blijven de boulevardkranten met geruchten strooien. Ditmaal is het de beurt aan The Sun, dat Pochettino naar voren schuift als kanshebber voor de United-job. De manager doet het verrassend goed met Spurs, dat op dit moment op de tweede plek in de Premier League staat achter sensatie Leicester City.

De tabloid denkt te weten dat belangenbehartigers van Pochettino al een gesprek hebben gevoerd met de United-leiding. De directie van de Engelse grootmacht denkt met Pochettino de toekomst in huis te halen, als we de boulevardkrant mogen geloven. Ter illustratie werd een prijzenkast getoond van Mourinho, die indrukwekkend is. De prijzen die Pochettino won als coach werden daar tegenover gezet: nul.