'Sporting Lokeren wil populaire ex-speler gratis terughalen'

'Sporting Lokeren wil populaire ex-speler gratis terughalen'

09-02-2016 07:15

De transferperiode is gedaan in West-Europa, maar aardig wat transfervrije spelers zoeken nog een club. Giorgios Galitsios bijvoorbeeld, maar voor hem is er goed nieuws. Hij kan gewoon terug naar Sporting Lokeren.

Galitsios is zeker geen vreemde daar in het Waasland, hij speelde op vier seizoenen al meer dan honderd wedstrijden voor Lokeren. Afgelopen zomer weigerde hij daar bij te tekenen, want hij wilde een mooier contract versieren bij PAOK Saloniki in zijn eigen land. Saloniki kwam echter niet over de brug, en daarom is de 29-jarige rechtsback nog steeds transfervrij. Nu komt hij dus terug in the picture en kan hij terug aansluiten.

Er is nog niets officieel gemaakt door Lokeren, maar volgens Het Nieuwsblad slaagde de Griek ondertussen al voor zijn medische testen. De onderhandelingen over het contract lopen nog, maar natuurlijk zit Galitsios in een zwakke positie om te onderhandelen. Verwacht wordt dat hij deze week al terug zal meetrainen, en zo kunnen de supporters na Hamdi Harbaoui en Joao Carlos weer een oude bekende terug in de armen sluiten.