Ik heb tijdens de vorige twee matchen al enkele keren aan Boussoufa gedacht

"Ik heb tijdens de vorige twee matchen al enkele keren aan Boussoufa gedacht"

08-02-2016 20:09

AA Gent kreeg de afgelopen week een mentale dreun door het dubbele verlies tegen Club Brugge. Wilfried Van Moer ziet alvast een mogelijke oplossing in de toekomst.

Wilfried Van Moer, clublegende van Standard en drievoudig Gouden Schoen, zag ook de problemen bij AA Gent. "Club Brugge vond een manier om Gent aan te pakken, dat wel balbezit had maar er te weinig mee aanving", blikt hij terug. "Vooral de manier waarop verloren werd, verontrust me een beetje. Want misschien doen andere clubs nu ook wat Brugge deed. Want Club heeft nu wel bewezen dat Gent te pakken is, terwijl het maanden lang een onoverwinnelijk team leek."

Van Moer geeft de Gentse fans echter ook hoop. Hij ziet Boussoufa als redding in nood. "Toen ik van de transfer van Mbark Boussoufa hoorde, was ik een van de eersten om daar vraagtekens bij te zetten. Maar ik moet toegeven dat ik tijdens vorige twee matchen al enkele keren aan Boussoufa gedacht heb. Misschien ontploft hij wel in Play-Off 1? Misschien zorgt hij voor de ideeën als het vast zit?", besluit de ex-voetballer.