Strijd barst los om opvolger coach Courtois en Hazard: Think twice

Strijd barst los om opvolger coach Courtois en Hazard: "Think twice"

08-02-2016 16:54

Massimiliano Allegri heeft het advies gekregen om heel goed na te denken over een eventueel dienstverband bij Chelsea. Hij kan de opvolger worden van interim-manager Guus Hiddink, die in de zomer weer vertrekt.

Beppe Marotta, de directeur van Allegri’s huidige club Juventus, wil de coach graag in Turijn houden. Allegri heeft nog een contract tot medio 2017. "We spreken elke dag met hem over dit soort zaken, aangezien we in een cruciale fase van het seizoen zitten. In een maand tijd moeten we in elke competitie opdraven: de competitie, de Coppa Italia en de Champions League. Deze maand gaat het seizoen maken of breken", zei de bestuurder tegenover Mediaset.

"We zijn blij met Allegri en alles klopt voor een langer dienstverband. Resultaten tellen in de voetballerij en Allegri heeft die altijd geleverd", vervolgt Marotta, die daarna ingaat op het Chelsea-verhaal. "Chelsea is ook een topclub en het is duidelijk dat zij naar de beste coaches kijken. Alles wat ik kan zeggen: Allegri zit al bij een topclub. He has to think twice, voordat hij Juventus verlaat."