Lewandowski heen en weer geslingerd: We praten wél met Bayern München

Lewandowski heen en weer geslingerd: "We praten wél met Bayern München"

08-02-2016 15:47

Robert Lewandowski leek op weg naar de uitgang bij Bayern München, maar de zaken lijken er sinds maandag weer compleet anders voor te staan. Bayern München werkt aan een nieuw contract voor de Poolse topspits.

Dat meldt Bild. De zaakwaarnemer van Lewandowski stuurde afgelopen weekend nog aan op met Bayern München, maar lijkt inmiddels volledig bijgedraaid. "Lewandowski speelt voor een team dat bij hem past. Er is geen enkele reden om in de zomer te transfereren", laat Paul Kucharski weten aan Polsat Sport.

De toekomst van Lewandowski houdt de Duitse kranten flink bezig, mede door het feit dat Kucharski steeds met tegenstrijdige berichten naar buiten treedt. Real Madrid en ook Juventus hebben volgens hem interesse, maar inmiddels maakt Bayern München weer de grootste kans om hem te behouden.

"We hebben niet gesproken met Real Madrid. Het is puur speculatie", benadrukt Kucharski, die wél praat met Bayern München over een nieuw contract tot de zomer van 2019. "We zitten in het beginstadium van de gesprekken. Dat kan ik bevestigen."