De voormiddag: Coosemans naar derdeklasser, problemen voor Lukebakio en Walem

De voormiddag: Coosemans naar derdeklasser, problemen voor Lukebakio en Walem

08-02-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Lukebakio naar de B-kern?
Besnik Hasi heeft een boontje voor flankspeler Dodi Lukebakio, hij geeft de youngster aardig wat kansen. Nu is dat misschien voorbij, want Lukebakio riskeert zelfs een verwijzing naar de B-kern wegens te laat komen. Het is niet de eerste keer dat Lukebakio problemen toont met de discipline.

Oplossing voor Coosemans
Colin Coosemans zit in de B-kern bij KV Mechelen, hij was te kritisch voor het bestuur en voor zijn concurrenten. De ooit zo beloftevolle doelman dreigt zo totaal vergeten te worden, maar heeft wel een nieuwe club in zicht...in Derde Klasse.

Walem ten dode opgeschreven?
Johan Walem staat eigenlijk al maanden ter discussie bij KV Kortrijk, het is een mirakel dat de man nog niet ontslagen is. De 1-1 tegen hekkensluiter Westerlo was opnieuw een teleurstellende uitslag, en Walem reageert erg gelaten in Het Laatste Nieuws. Zijn ontslag lijkt een kwestie van tijd.

Edmilson rekent af met STVV
Een pas vertrokken speler die uitbundig viert tegen zijn ex-ploeg, dat zie je zelden. Toch hield Edmilson zich zondag duidelijk niet in toen hij de 1-0 scoorde tegen STVV. Waarom niet? De relatie met de STVV-supporters blijkt erg verzuurd te zijn.

Vete tussen Lardot en Coulibaly?
Elimane Coulibaly kende een teleurstellend debuut bij Moeskroen-Péruwelz, hij kwam weinig in het stuk voor en kreeg bovendien twee keer geel. Dat laatste kwam volgens Coulibaly omdat Jonathan Lardot hem viseerde. Meer nog, Lardot gaf dat voor de match zelf toe aan de Senegalees.