Onverwoestbaar: deze drie veldspelers misten dit seizoen geen minuut

Onverwoestbaar: deze drie veldspelers misten dit seizoen geen minuut

08-02-2016 10:57

We zitten ondertussen al 25 speeldagen ver, zeker door de wintermercato is er ondertussen aardig gesleuteld aan de teams. Toch duiken er elk seizoen weer spelers op die nooit een minuut missen: er zijn er momenteel nog drie.

Drie spelers mogen met enige trots zeggen dat ze dit seizoen 2250 minuten op de teller hebben staan in de competitie. Het gaat dan om David Rozehnal van Oostende, Christian Kabasele van Racing Genk en Denis Odoi van Sporting Lokeren. Voorlopig gaan we onze denkbeeldige trofee aan Kabasele moeten geven, want hij speelde ook nog eens 390 minuten in de Beker Van België. De centrale verdediger is onvermoeibaar, zo veel is duidelijk.

Uiteraard zijn er ook nog een aantal keepers in de hoogste afdeling die iedere minuut gespeeld hebben, maar minder dan je misschien zou denken. Amper vijf doelmannen hebben nog geen minuut gemist: het gaat om Silvio Proto (Anderlecht), Matz Sels (AA Gent), Koen Van Langendonck (Westerlo), Jean-François Gillet (KV Mechelen) en Darren Keet (KV Kortrijk).