Van Gaal bijt hard van zich af en beschuldigt tabloids van verzinsels

Van Gaal bijt hard van zich af en beschuldigt tabloids van verzinsels

08-02-2016 09:28

Louis van Gaal heeft het niet zo op de Engelse media. Hij werd volgens de tabloids al meerdere keren ontslagen en nu gaat het verhaal dat José Mourinho al heeft getekend bij Manchester United. Van Gaal houdt niet van de geruchten en haalt dan ook uit.

"Heb je met onze directeur Ed Woodward gesproken dan? Waarom moet de club het telkens ontkennen, terwijl jullie gewoon verhalen lopen te verzinnen?", vroeg Van Gaal zich hardop af na het 1-1 gelijkspel tegen Chelsea, geciteerd door BBC. "Oke, dus je hebt niet met Woodward en ook niet met de eigenaren van United gesproken? Je verzint gewoon verhalen, man!"

Van Gaal heeft nog een contract tot medio 2017 en haalde zondag ook al uit naar een journalist. "Ik moet elke keer antwoord geven op dit soort vragen en ik zal de vraag dan ook niet beantwoorden. Dat zal ik elke week blijven herhalen. Ik zal eens zeggen dat jij morgen wordt ontslagen. Wat is je naam? Dan kan ik die ook mooi noemen", klonk de venijnige Van Gaal. "Fergie had het hier ook moeilijk in zijn eerste jaren. Misschien moet je eens wat onderzoek doen, onderzoek naar die feiten."