Genk kan uitkijken naar jonge smaakmakers: 'We willen samen in de ploeg staan'

Genk kan uitkijken naar jonge smaakmakers: 'We willen samen in de ploeg staan'

08-02-2016 08:35

In een zenuwslopende degradatiestrijd tussen Waasland-Beveren en OHL (2-2), zorgden Siebe Schrijvers en Leandro Trossard voor het verschil. De huurlingen van KRC Genk waren de auteurs van twee heerlijke doelpunten. Het duo hoopt in de toekomst samen te kunnen schitteren bij moederclub Genk.

De auteur van het eerste knappe doelpunt was Trossard. De jongeling werd door John Bostock alleen voor doel gezet en bleef ijzig kalm. Met een schijnbeweging naar rechts verschalkte hij de doelman. "De truc is om rustig te blijven. Dat lukte me best goed", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Alleen jammer dat het niet de winning goal was."

Ook Schrijvers was weer bepalend voor zijn ploeg. Met een knap afstandsschot zorgde hij voor de 2-2. "Ik denk dat zowel Leandro als ik vandaag een bepalende rol hebben gespeeld", aldus Schrijvers. "We scoren allebei een mooie goal en liggen ook allebei aan de basis van de rode kaart bij de tegenpartij."

De jonge huurling van Genk heeft één grote droom. "We zijn goede vrienden. Het is dus leuk om te zien hoe ons harde werk nu beloond wordt bij onze nieuwe clubs. Ooit hopen we om samen in de ploeg te staan bij Genk", aldus de aanvaller.