Real blijft dankzij late wondertreffer Modric in spoor van Barcelona

Real blijft dankzij late wondertreffer Modric in spoor van Barcelona

07-02-2016 22:44

Real Madrid heeft ternauwernood drie punten overgehouden aan het uitduel met Granada. Puntenverlies dreigde, maar in de slotfase tekende Luka Modric op prachtige wijze voor de winnende treffer.

Real kwam op bezoek bij huidige nummer negentien van de Primera División na een half uur op voorsprong door Karim Benzema. Voor de Fransman was het alweer zijn negentiende doelpunt in achttien competitiewedstrijden. Makkelijker werd het na die openingsgoal echter niet voor De Koninklijke. Sterker nog, in de tweede helft ging het helemaal mis.

Na een uur prikte Yousseff El Arabi de bal langs Real-doelman Keylor Navas, waardoor de verrassende gelijkmaker een feit was. Puntenverlies dreigde voor Real, maar vijf minuten voor tijd bracht Modric de verlossing. De Kroatisch international poeierde de bal van afstand op fraaie wijze in de kruising, waardoor het gat met koploper FC Barcelona vier punten blijft. De Catalanen hebben wel een duel minder gespeeld. Atlético Madrid heeft een punt meer dan Real en staat tweede.