Raman bedankt na stunt voor kritiek: We putten er energie uit

Raman bedankt na stunt voor kritiek: "We putten er energie uit"

07-02-2016 20:47

Benito Raman had een belangrijk aandeel in de 1-2 overwinning van Sint-Truiden op Standard. Na de wedstrijd verscheen hij voor de camera van Play Sports. De huurling van AA Gent kon het niet nalaten om een steekje te geven aan de mensen, die kritiek hadden op STVV.

Sint-Truiden kwam op achterstand in Luik, maar kwam vlak voor het rustsignaal langszij. In de tweede helft lag Raman aan de basis van de 1-2. "We moesten even zoeken", gaf Raman grif toe. "Maar nadien ging het almaar beter."

Op de vorige speeldag kon STVV net niet stunten tegen Anderlecht (1-2, een doelpunt in de slotfase). "We toonden dat we het niveau van vorige week opnieuw konden halen. Toen wonnen we niet. Dat deden we nu wel. Volgens mij is deze groep mentaal heel sterk. Er werd veel over ons geschreven en gezegd, maar daar hebben we enerige uitgeput."

Nick Proschwitz maakte de twee goals van de bezoekers. Net zoals Raman is hij sinds deze winter nieuw bij STVV. "Hij krijgt de ballen diep en ik zweef rond hem. Dat past goed bij mijn spel. Ik kan alleen maar gelukkig zijn dat we zo'n spits hebben."