Vanhaezebrouck na nederlaag: Er zijn spelers die het moeilijk hebben

Vanhaezebrouck na nederlaag: "Er zijn spelers die het moeilijk hebben"

07-02-2016 18:22

Hein Vanhaezebrouck verloor met Gent voor de tweede keer in een week tegen Club Brugge, een ploeg die hij lang wel onder controle leek te hebben. "Over heel de wedstrijd gezien verdienden we niet te verliezen", zei de trainer na afloop aan Sporza.

"Ik zag wel meer grinta bij Club. Bij ons waren een paar spelers niet agressief genoeg en dan kom je er als team niet door in een wedstrijd zoals deze. We aarzelden te vaak om in te spelen en zo duurde het te lang om voorin te geraken", is Vanhezebrouck streng.

"Tot de strafschop was de wedstrijd in evenwicht. Na de 1-0 moesten we komen, maar het had geen nut om extra spitsen of lopers te brengen. Die muur moest ontmanteld worden en daarom koos ik voor voetballers. We hadden nog kansen, maar ze gingen er niet in", gaat de trainer verder.

Vanhaezebrouck ontkende niet dat de dubbele nederlaag een mentale tik is voor zijn spelers. "Er zijn er die het moeilijk hebben en met een slecht gevoel zitten. Dat zullen we bespreken en we kunnen daar overheen komen", besloot hij.