Goed nieuws voor de fans van AA Gent: Hoop nog veel prijzen te pakken

Goed nieuws voor de fans van AA Gent: "Hoop nog veel prijzen te pakken"

07-02-2016 10:53
1

Door het winnen van de Gouden Schoen hangt er ongetwijfeld iedere dag een andere spelersmakelaar aan de lijn van Sven Kums. De dirigent van AA Gent ondertekende echter een nieuw contract en is niet van plan om snel weg te gaan. 

Kums verlengde zijn contract bij AA Gent tot 2019. Een teken dat de Gentse spelverdeler graag in de Ghelamco Arena speelt. "Die nieuwe verbintenis is een mooie waardering voor het afgelopen jaar. Lang heb ik trouwens niet moeten nadenken. Mijn vorige contract liep pas af in 2018 en nu is daar een extra jaar bijgekomen. Oké, er was de afgelopen transferperiode interesse van andere clubs, maar daar was ik niet echt mee bezig. Ik ben hier gelukkig en hoop in de toekomst nog veel prijzen te pakken bij Gent", geeft Kums aan op de webstek van AA Gent.

Hij was één van de vijf spelers die recent zijn contract bij AA Gent verlengde. Laurent Depoitre zit er voorlopig nog niet bij. "Bij zoiets laat je je niet leiden door ploeggenoten. Maar het is uiteraard leuk dat veel jongens langer bij deze club willen blijven. Dat is voor zowel de spelersgroep als de club een goede zaak. Of ik Laurent al heb proberen overhalen? Ik zei hem vanmorgen al lachend: 'Nu is het jouw beurt'. Ach, hij bevindt zich in een andere situatie."