OHL geeft twee keer voorsprong uit handen tegen tien Waasland-spelers

06-02-2016 21:51

Het duel tussen Waasland-Beveren en Oud-Heverlee Leuven is op een 2-2 gelijkspel geëindigd. OHL kwam twee keer op voorsprong via Yohan Croizet en Leandro Trossard, maar het team van Stijn Vreven vocht zich tot twee keer terug in de wedstrijd. Waasland-Beveren speelde bijna een hele wedstrijd met zijn tienen. Ook OHL moest nog met tien verder.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Waasland-Beveren. Yohan Croizet pakte een lange bal van John Bostock aan en zette de 0-1 op het bord. Alsof dat niet genoeg was, mocht de thuisploeg na tien minuten al met zijn tienen verder. Laurent Jans haalde Leandro Trossard met een zware tackle onderuit en mocht meteen gaan douchen. Het leek een gezondheidswandeling te gaan worden voor OHL, maar dat werd het allesbehalve.

Waasland-Beveren vocht terug en na de rust kwam het op gelijke hoogte via Zinho Gano. Net voor het uur bracht Trossard de bezoekers opnieuw op voorsprong, maar opnieuw gaven de Leuvenaars de voorsprong uit handen. Siebe Schrijvers hing even later de bordjes weer in evenwicht met een schitterende knal na een hoekschop.

OHL moest ook nog twintig minuten met zijn tienen verder na dubbel geel voor Flavien Le Postollec. Het waren ook de bezoekers die nog het dichtste bij de overwinning kwamen, maar de knal van Ojo spatte uiteen op de lat. Zo zetten beide ploegen geen stap voorwaarts in de degradatiestrijd.