Pellegrini voor het blok gezet: Ik wil er niet meer over praten

Pellegrini voor het blok gezet: "Ik wil er niet meer over praten"

06-02-2016 20:24

Manchester City leed zaterdagmiddag een pijnlijk 3-1 thuisnederlaag tegen Leicester City. Na afloop kreeg manager Manuel Pellegrini de vraag of het zwakke optreden van zijn elftal wellicht iets te maken had met het feit dat hij onlangs zijn vertrek aangekondigd heeft. 

Afgelopen maandag werd bekend dat Pellegrini aan zijn laatste jaar bij The Citizens bezig is. Pep Guardiola neemt in de zomer het stokje over van de Chileen. De manager reageerde geagiteerd op en journalist van Sky Sports, die hem vroeg of de zwakke prestatie van zijn elftal iets te maken heeft met zijn nakend vertrek. "Daar is afgelopen week al te veel over gepraat. Men focust zich te veel op dat nieuws. Het zou niet eerlijk zijn om dat als excuus te gebruiken."

"Ik wil er nu niet meer over praten, ik heb er genoeg van", vervolgde Pellegrini. "Vragen over dat onderwerp ga ik dus ook niet meer beantwoorden." Slecht nieuws voor de trainer was de blessure van sterspeler David Silva. "Hij heeft zijn enkel verzwikt. Het zal lastig worden voor hem om snel te herstellen. We zullen het af moeten wachten met het oog op volgend weekend."