Lokeren voor moeilijke klus: Vertrouwen getankt tegen Club Brugge

Lokeren voor moeilijke klus: "Vertrouwen getankt tegen Club Brugge"

06-02-2016 17:33

Sporting Lokeren en KV Oostende sluiten zondagavond de 25e speeldag af. Lokeren wil zich herpakken na het verlies in Club Brugge, maar kampt met enkele afwezigen. Toch gelooft Branislav Ninaj in winst. 

Ninaj kwam in de zomer de gelederen van Lokeren versterken, maar echt veel starten mocht hij nog niet. "Sportief loopt alles nu ook een stuk beter. Ik begon hier niet goed. Ik kwam geblesseerd toe en miste toen de voorbereiding. Ik had het voordeel dat Koen (Persoons) net ook lang moest revalideren en me wegwijs heeft gemaakt in de club. Maar ook vele andere spelers waren erg vriendelijk en behulpzaam", aldus Ninaj op de clubwebsite

Zondag staat de partij tegen Oostende op het programma. "Als je naar de stand kijkt weet je dat het moeilijk wordt. We hebben ook veel geblesseerde spelers en twee geschorsten. Het wordt moeilijk, maar ik geloof er wel in. Iedereen trouwens. We verloren wel uit bij Club Brugge, maar hadden daar ook tegenslag dat er twee doelpunten vielen uit afgeweken ballen. Toch tankten we daar vertrouwen. Ik ga ervan uit dat we winnen", besluit Ninaj.