Twitteroorlog met Knockaert in de hoofdrol: Geen ventjes zoals jij

Twitteroorlog met Knockaert in de hoofdrol: "Geen ventjes zoals jij"

06-02-2016 16:13

Anthony Knockaert toonde bij Standard over de nodige vuur te bezitten. Ook op Twitter durft de voormalige Luikenaar eens zwaar uit te halen. Zo schoffeerde hij een fan van Standard. 

Toegegeven, wat de fan gezegd heeft, is ook niet echt koosjer. Maar dan nog kan je als speler je hoofd koel houden. "Zowel op Twitter als op het terrein ben jij een pretentieuze persoon", geeft de fan aan die in het verleden waarschijnlijk een aanvaring gehad met Knockaert gehad heeft op sociale media. De speler aarzelde niet om meteen te reageren. "Ik ben net vertrokken naar een plaats waar er echte supporters zijn, geen ventjes zoals jij", klinkt het in een tweet.

Die reactie werd ondertussen ook op Facebook gedeeld. De reacties aan het adres van Knockaert zijn niet mals. Eentje zegt dat Knockaert "eindelijk een mentaliteit moet kopen". Een andere geeft aan dat "Standard veel sterker is na het vertrek van dit ventje". Het is dus duidelijk dat Knockaert zich niet echt populair gemaakt heeft bij zijn ex-supporters.