Toch nog twijfels over Anderlecht-nieuwkomers: Verre van overtuigd

Toch nog twijfels over Anderlecht-nieuwkomers: "Verre van overtuigd"

06-02-2016 15:54
2

Vrijdag ondergingen Stéphane Badji en Alexander Büttner hun vuurdoop in de Jupiler Pro League. De twee nieuwelingen van Anderlecht trokken goed hun streng, maar toch is Thomas Chatelle nog niet helemaal overtuigd. 

"Tijdens de openingsfase van de wedstrijd was Badji een ramp", begint Chatelle tegenover RTBF. "Hij had wat tijd nodig om zich te vinden met Steven Defour. Hij wist niet goed waar hij moest lopen. Maar nadien beterde het. Je zag duidelijk dat Hasi hem als stofzuiger wou gebruiken. Hij heeft veel ballen gerecupereerd. Maar het is nog afwachten of Badji goed genoeg is voor Anderlecht", gaat Chatelle verder.

Ook Büttner ging voorop in de strijd tijdens zijn paars-witte debuut. "Hij mist nog wat automatismen met Acheampong, dat is normaal. Er was weinig wisselwerking tussen beide spelers. Dat zou een speler als Büttner op termijn wel moeten brengen, offensieve impulsen. De Nederlandse verdediger heeft weinig slechte dingen laten zien tegen KV Mechelen, maar ik denk niet dat hij mij zal bekoren. Ik ben verre van overtuigd", aldus het harde besluit van Chatelle.