Oostende zet ook in op mentaliteit: Hij beseft dat hij geen wereldvoetballer is

Oostende zet ook in op mentaliteit: "Hij beseft dat hij geen wereldvoetballer is"

06-02-2016 12:04

Nicklas Pedersen en Yassine El Ghanassy zijn twee ronkende namen, die KV Oostende deze winter haalde. Daarnaast verzeilde ook Bruno Godeau aan de kust. Geen artiest, maar wel een bruikbare verdediger. Dat stelt Luc Devroe in Het Laatste Nieuws.

KV Oostende nam Godeau over van Zulte Waregem. Bij Essevee kwam het voormalige jeugdproduct van Anderlecht de afgelopen maanden vaak niet verder dan de bank. "Godeau is geen wereldvoetballer, maar het voornaamste is dat hij dat beseft. Hij is linksvoetig, polyvalent en heeft een goeie mentaliteit."

"In Zulte Waregem stond hij op de pechstrook, maar toch heeft hij zich in de ploeg geknokt. Het feit dat Gent hem wilde huren, zegt genoeg. Bovenal heeft hij gestalte. Nuno Reis (ex-Cercle Brugge, nvdr) was een kandidaat, maar die heeft geen lengte. In de laatste matchen is gebleken dat daar het schoentje wel eens wringt."

"Vorig weekend was ik in Bolton om Dorian Dervite vast te leggen, maar aan de rust heb ik Marc Coucke gebeld om te zeggen dat hij niet beter is dan Baptiste Schmisser en Xavier Luissint - spelers die we net hebben laten gaan."