Dutoit spaart ex-ploegmaat niet: Hij heeft blijkbaar geld genoeg nu

Dutoit spaart ex-ploegmaat niet: "Hij heeft blijkbaar geld genoeg nu"

06-02-2016 11:42

Sint-Truiden en Standard waren tot voor kort twee handen op één buik. Dat had vooral te maken met de aanwezigheid van Roland Duchâtelet. Maar aan die mooie relatie kwam een einde. Dat merken ook de spelers. William Dutoit richtte zich aan zijn vroegere ploegmaat Edmilson. 

Tijdens de wintermercato ging Standard enkele keren aankloppen op Stayen. Het plukte dan ook Jean-Luc Dompé en Edmilson weg. Die laatste maakte zich de voorbije dagen niet echt populair bij zijn vroegere ploegmaten. "Junior speelde de afgelopen week echt wel blufpoker. Hij is honderd procent zeker dat Standard zal winnen. Hij beloofde Rherras, Erichot en mij 300 euro als we hen kunnen kloppen", geeft Dutoit aan in Het Belang van Limburg.

De doelman van Sint-Truiden is lichtjes gepikeerd door die actie van Edmilson, maar ziet het ook als iets positief. "Hij heeft blijkbaar geld genoeg nu. Omgekeerd staat er niks op het spel. Dat hij zo zeker is van zijn stuk, motiveert ons alleen maar extra", klinkt het bij de Truiense aanvoerder. Het wordt sowieso een beladen duel. Ook Standard-coach Yannick Ferrera vatte het seizoen bij Sint-Truiden aan.