Hazard doet de geruchtenmolen opnieuw draaien: Ik sprak Zidane, ik at Zidane

Hazard doet de geruchtenmolen opnieuw draaien: "Ik sprak Zidane, ik at Zidane"

06-02-2016 10:31

De relatie tussen Eden Hazard en Real Madrid: het lijkt er op dat eentje gewoon moet knielen en de andere simpelweg 'ja' moet zeggen. De Belgische international geeft nog een extra draai aan de geruchtencarrousel. Hazard wil ooit getraind worden door Zinedine Zidane.

Het ziet er steeds meer naar uit dat Hazard aan zijn laatste maanden bezig is bij Chelsea. En dus is dit het ideale moment om naar een andere club te gaan. Real Madrid misschien, met Zidane aan het roer. "Het doet altijd veel plezier dat een speler waar ik tijdens mijn jeugd naar opkeek over mij praat.Zidane heb ik altijd gewaardeerd", citeert RTBF Hazard.

"Ik ken de speler heel goed, maar niet de trainer. Maar ik ben nog steeds onder contract bij Chelsea en ik voel mij goed", gaat Hazard verder. Maar een samenwerking tussen Zidane en hemzelf ziet Hazard zeker zitten. "Toen ik klein was, keek ik vele uren naar hem op televisie. Ik sprak Zidane, ik at Zidane. Maar ik val in herhaling: ik voel mij nog goed bij Chelsea dus over een transfer moeten we het niet hebben."