Gent-coach is naast viriele spel ook niet te spreken over de organisatie van Club

Gent-coach is naast viriele spel ook niet te spreken over de organisatie van Club

06-02-2016 09:25

Hein Vanhaezebrouck gooide meteen wat olie op het vuur voor aanvang van de partij van zondagavond tegen Club Brugge. De coach van AA Gent legde heel wat druk op de scheidsrechter van komende zondag. Hij was ook niet te spreken over de organisatie van Club Brugge woensdagavond.

"Gelukkig had Club gewonnen, anders had er vanalles kunnen mislopen", zegt de Gentse coach in Het Nieuwsblad. "We hadden geen begeleiding toen we met de bus het stadion uitreden. Er waren geen stewards en we moesten door de supporters. Dat kan niet. Er werd op de bus geklopt en van alles gegooid. De schade had veel groter kunnen zijn."

Ook de heenreis was niet perfect verlopen voor AA Gent. "We waren niet op de hoogte gebracht dat we omgeleid zouden worden, waardoor we veertig in plaats van tien minuten over deden. We waren twintig minuten later dan normaal in het stadion. We hebben daar niet over gerept, maar als je dat optelt met wat achteraf gebeurde, dan vind ik dat geen positieve reclame voor de standing van de club."