Praet bijna matchwinnaar: Nu is het net andersom dan de voorbije weken

Praet bijna matchwinnaar: "Nu is het net andersom dan de voorbije weken"

05-02-2016 23:33

Dennis Praet had vrijdag dé matchwinnaar kunnen worden bij Anderlecht, maar het schot van de voormalige Gouden Schoen belandde op de paal. Zo kwam Anderlecht niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van KV Mechelen. 

"Het is inderdaad heel spijtig dat mijn schot niet in doel gaat. Anders gaan we hier misschien met de zege naar huis", opent Praet bij Sporza. "Zelf ben ik tevreden met mijn eigen prestatie, maar de ploeg en de drie punten zijn nog steeds het belangrijkste. Toch zie ik nu meer blije gezichten dan na de zege tegen STVV. De manier waarop we winnen is altijd heel belangrijk", aldus de middenvelder.

"De voorbije weken pakten we misschien meer dan we verdienden. Nu is het net andersom. De inbreng van de nieuwe spelers heeft duidelijk voor meer scherpte in de ploeg gezorgd", vervolgt Praet. Er kwam de afgelopen weken heel wat kritiek op de spelmaker. "Ik zet me altijd voor de volle honderd procent in. Voetballend begrijp ik dat ze meer van mij verwachten, maar een gebrek aan inzet mag je mij niet verwijten."