Genk verklaart nieuwe aanvaller nog niet fit, middenvelder is geschorst

Genk verklaart nieuwe aanvaller nog niet fit, middenvelder is geschorst

05-02-2016 22:50

Racing Genk gaat zaterdagavond op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz. De Limburgers willen zich met een zege herstellen van de bekeruitschakeling tegen Standard Luik. Peter Maes zal alvast geen beroep kunnen doen op Alejandro Pozuelo. De Spanjaard is geschorst. Voor Mbwana Samatta komt de match te vroeg. 

Alejandro Pozuelo pakte vorige week een domme tweede gele kaart wegens spelbederf. Daardoor zal de Spanjaard niet kunnen meespelen tegen Moeskroen-Péruwelz. Wie er ook niet zal bij zijn in Henegouwen, is nieuwe aanwinst Mbwana Aly Samatta. Racing Genk meldt op de clubwebsite dat het duel nog te vroeg komt.

Samatta zal dus in Genk blijven om verder aan zijn conditie te werken. De Genk-fans zullen nog even geduld moeten uitoefenen om hun nieuwe aanvaller in actie te zien. De transfer had heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk kwam Samatta toch naar Limburg. 

De hele selectie: Bizot, Köteles, Jackers, Tshimanga, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, Gorius, de Camargo, Wouters, Malinovskyi, Buffel, Ndidi, Kabasele, Heynen, Bailey, Buyens en Kebano