Dit was de dag: Hein haalt uit, fan van VDB en wereldgoal van Genkse huurling

Dit was de dag: Hein haalt uit, fan van VDB en wereldgoal van Genkse huurling

05-02-2016 20:00

In de rubriek 'Dit was de de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 20u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Vanhaezebrouck is boos
Hein Vanhaezebrouck heeft de nederlaag tegen Club Brugge in de Beker van België maar moeilijk kunnen verwerken. De coach van AA Gent hekelde het viriele spel van de Bruggelingen. Vanhaezebrouck hoopt dat Blauw-Zwart zondag zwaar aangepakt wordt en zet meteen druk op de scheidsrechter.

Hanni wil hoger
Sofiane Hanni speelde in 2015 op een erg hoog niveau. Dit jaar hoopt de middenvelder te bevestigen bij KV Mechelen, maar hij droomt ook al van een transfer naar een topclub. Welke topclub mijn voorkeur wegdraagt? Ik ben een voetballer, dus pas ik het best in een ploeg die mooi voetbalt

Wereldgoal van Genkse huurling
Alessio Carlone is nog maar pas verhuurd aan het Nederlandse FC Den Bosch, maar hij heeft nu al furore gemaakt. In een bekermatch tegen de amateurs van VVSB werd er pijnlijk verloren, maar Carlone scoorde heerlijk.

De Mos pro VDB
Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Anthony Vanden Borre ligt. De rechtsachter werd naar de B-kern van Anderlecht verwezen, maar supporters schreeuwen om zijn terugkeer. Ook Aad De Mos vindt dat de Vanden Borre een nieuwe kans moet krijgen.

Naessens gelukkig in Antwerpen
Jens Naessens besloot om tijdens de wintermercato KV Mechelen te verlaten. De komende maanden speelt hij voor Antwerp. Bij The Great Old wil hij gerust blijven als de club kampioen speelt.