Depoitre aast op revanche: We krijgen een kans om onze gram te halen

Depoitre aast op revanche: "We krijgen een kans om onze gram te halen"

05-02-2016 16:54

AA Gent trekt zondag andermaal naar het Jan Breydelstadion. De Buffalo's nemen het dan voor een tweede keer in vijf dagen op tegen Club Brugge. Laurent Depoitre hoopt de pijnlijke bekeruitschakeling van woensdag van zich af te kunnen spelen.

Depoitre nam het woensdag op tegen de ijzersterke Björn Engels. De aanvaller durft gerust toe te geven dat hij het moeilijk had. "Defensief zat het uitstekend in elkaar bij Brugge", zegt hij In Het Laatste Nieuws.

"Wij hadden overwicht en balbezit tot aan de zestien, maar daar kregen we geen poot aan de grond. We wisten veel te weinig gevaar te creëren. Brugge deed dat ook niet. Al bij al hadden wij twee kansen en zij drie, maar van hun ging er wel eentje tegen de touwen. Daarmee is alles gezegd.”

"Gelukkig krijgen we al meteen een kans om onze gram te halen. Zondag wordt het weer een totaal andere wedstrijd. Uiteraard is het logisch dat Club Brugge een vertrouwensboost zal gekregen hebben door ons te kloppen. Wij moeten dit bekerverlies heel snel achter ons laten. Het revanchegevoel zal groot zijn bij ons."