Raman wil incidenten zo snel mogelijk vergeten: Ik heb toch mijn straf gehad?

Raman wil incidenten zo snel mogelijk vergeten: "Ik heb toch mijn straf gehad?"

05-02-2016 15:27
1

De fratsen van Benito Raman zijn dit seizoen uitvoerig in de media gekomen. De aanvaller liet zich onder meer opmerken met het befaamde snookerincident, maar ook zijn 'homo-uitspraken'. Bij STVV wil hij alle zorgen van zich afspelen.

"Ik wil dit nu allemaal afsluiten en achter mij laten. Ik heb mijn excuses aangeboden via sociale media, bij het bondsparket, in de kranten en voor de tv-camera's", zegt Raman in Het Laatste Nieuws.

De aanvaller werd ook geschorst door AA Gent en moest zeventig procent van zijn loon afgeven. "Ik heb een hoop kritiek gekregen en heb via allerlei kanalen berichten gekregen van mensen. Ik heb nu een zware financiële boete gekregen en ben geschorst geweest. Wanneer is het nu eindelijk eens genoeg? Ik heb toch mijn straf gehad", vraagt Raman zich af.

De Buffalo's besloten om Raman in de wintertransferperiode uit te lenen aan Sint-Truiden. De aanvaller mocht afgelopen week zijn debuut al maken voor de Kanaries. Tegen Anderlecht speelde hij meteen een sterke wedstrijd.