Uitverkoop bij Cercle: 'Van Acker staat dicht bij terugkeer naar de JPL'

Uitverkoop bij Cercle: 'Van Acker staat dicht bij terugkeer naar de JPL'

01-02-2016 12:30

Cercle Brugge ziet waarschijnlijk nog een sterkhouder vertrekken. Naast Mathieu Maertens dreigt ook Thibaut Van Acker de vereniging te verlaten. Hij onderhandelt momenteel met Oud-Heverlee Leuven.

Maertens is niet de enige die Cercle Brugge zal verlaten. Volgens Het Laatste Nieuws staat ook Van Acker dicht bij een overgang naar de Jupiler Pro League. De verdedigende middenvelder onderhandelt momenteel met Oud-Heverlee Leuven. De degradatiekandidaat hoopt de basispion van de vereniging zo snel mogelijk voor te kunnen stellen.

De middenvelder keert zo mogelijk sneller dan verwacht terug naar de Belgische Eerste Klasse. Van Acker werd opgeleid bij Club Brugge, maar kon daar nooit echt doorbreken. Hij werd uitgeleend aan Beerschot AC alvorens in juni 2013 te verhuizen naar Cercle Brugge. Daar is hij de laatste jaren een vaste basisspeler geworden. 

Cercle Brugge ziet zo wel nog een sterkhouder de ploeg verlaten. De Brugse ploeg lijkt promotie naar Eerste Klasse helemaal opgegeven te hebben. Alles staat nu in het teken van overleven. En daarvoor moet er een pak geld gevonden worden.