'Fiorentina heeft oog laten vallen op flankspeler Anderlecht'

'Fiorentina heeft oog laten vallen op flankspeler Anderlecht'

21-01-2016 09:56

Andy Najar staat in de belangstelling van Fiorentina. Dat meldden verschillende Italiaanse media. Over de prioriteit die Najar is voor de club, verschillen de kranten van mening. Feit is wel dat het Hondurese goudhaantje van Anderlecht zich in de kijker heeft gespeeld.

Andy Najar is één van de sterkhouders bij paars-wit en net als voorbije zomer is hij ook nu onderwerp van transfergeruchten. De laatste club in de rij is de Italiaanse topploeg Fiorentina, momenteel vierde in de Serie A. Volgens verschillende Italiaanse media heeft de ploeg uit Firenze zijn oog laten vallen op de Hondurese flankspeler.

Er circuleren wel tegenstrijdige berichten. Volgens La Nazione is Najar het hoofddoel van de club, Football Italia meldt dan weer dat de speler plan B is voor als Fiorentina er niet in slaagt Christian Tello te halen. Die is eigendom van Barcelona, maar komt op huurbasis uit voor Porto. Tuttomercatorweb weet dat ook Liverpool aast op de Spanjaard. Wil Najar naar de Serie A, moet hij dus hopen dat The Reds hun slag thuis halen.