OFFICIEEL: Kamara verlaat KV Kortrijk voor Franse derdeklasser

OFFICIEEL: Kamara verlaat KV Kortrijk voor Franse derdeklasser

13-01-2016 13:20

KV Kortrijk heeft al snel een oplossing gevonden voor Aboubakar Kamara. De aanvaller keert terug naar zijn thuisland. Hij gaat in Frankrijk aan de slag bij derdeklasser Amiens. Dat maakte zijn makelaarskantoor Groupe USM bekend op Facebook.

De huurling van Monaco kwam met de grote trom binnen. Op het veld liet hij echter weinig zien, daarnaast een pak meer. Hij kwam meermaals te laat op training, na een verkeersongeluk bleek ook nog dat hij rondreed zonder een geldig rijbewijs. Kamara werd meermaals naar de B-kern verwezen en Johan Walem had er uiteindelijk genoeg van. De Fransman moest absoluut vertrekken bij de Kortrijkzanen.

Walem was nochtans een grote fan van zijn voetbalkwaliteiten. De coach van Kortrijk draagt discipline echter hoog in het vaandel en kan maar moeilijk accepteren dat zijn spelers zich niet gedragen. Kamara zal zijn voetbalgeluk nu beproeven in de Franse Derde Klasse. Kamara kwam uiteindelijk twaalf keer in actie voor De Kerels. Hij speelde in totaal amper 377 minuten voor de club.

Bekijk het: Transferoverzicht Jupiler Pro League: winter 2015-2016

 

Aboubakar KAMARA quitte COURTRAI et rejoint AMIENSL'ancien attaquant monégasque, Aboubakar KAMARA, 20 ans, quitte le...

Geplaatst door Groupe Usm/Usm Football op woensdag 13 januari 2016