Exclusieve update: Genk ontvangt Karelis op de club

Exclusieve update: Genk ontvangt Karelis op de club

12-01-2016 13:27

Racing Genk kan mogelijk snel zijn nieuwe aanvaller voorstellen. Nikos Karelis zal zo goed als zeker een contract ondertekenen bij de Limburgers. De Griekse aanvaller werd al gespot op de luchthaven van Zaventem.

Een akkoord tussen Karelis en Genk lijkt snel in de maak. De Griekse aanvaller is dinsdagochtend in België geland. Hij lijkt op weg naar Genk om daar zijn medische testen af te leggen. Als hij daarvoor slaagt, kan hij zijn handtekening zetten onder een contract van 3,5 jaar bij de Limburgers. Met de transfer zou zo'n 2,5 miljoen euro plus bonussen gemoeid zijn.

Genk hoopt de aanvaller zo snel mogelijk voor te kunnen stellen. De Limburgers willen hem namelijk al eens aan het werk zien op training. Peter Maes zou er zelfs al aan denken om hem vrijdag in de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem zijn eerste speelminuten te geven

Exclusieve update: Karelis is weldegelijk op weg naar Genk. De Griekse aanvaller werd door een redacteur van VoetbalPrimeur.be aangetroffen in de wandelgangen van de club. 

 

Heeft Genk zijn nieuwe aanvaller beet? Karelis gespot op de luchthaven van Zaventem!

Geplaatst door VoetbalPrimeur.be op dinsdag 12 januari 2016