Carlos heeft er geen twijfels over dat hij een contract bij Lokeren kan versieren

Carlos heeft er geen twijfels over dat hij een contract bij Lokeren kan versieren

06-01-2016 09:11

Joao Carlos heeft de eerste trainingen met Lokeren achter de rug. De Braziliaanse verdediger hoopt op winterstage een contract te kunnen versieren bij de Waaslanders. De ervaren man denkt dat hij Lokeren zeker nog diensten kan bewijzen.

"Toen ik hoorde dat Georges Leekens weer trainer werd bij Lokeren, vroeg ik mijn manager om Lokeren te contacteren. 'Als je echt wil, kom je maar, onze deur staat altijd open voor jou', klonk het. Ik moest niet lang nadenken", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Meteen toen ik hier toekwam, had ik het gevoel thuis te komen. Alsof ik nooit ben weggeweest", lacht hij. "Killian Overmeire en Barry Boubacar Copa waren er toen ook al bij. En Jaja Coelho ken ik natuurlijk ook, we kwamen vaak samen toen hij nog bij Westerlo speelde."

Carlos krijgt een week de tijd om te bewijzen dat hij Lokeren diensten kan bewijzen. Daar twijfelt hij zelf niet aan. "Ik speel nu misschien zelfs nog beter dan toen. Ik ben hoogstwaarschijnlijk niet meer zo snel, maar dat compenseer ik wel met de ervaring die ik in de loop der jaren opbouwde. Ik heb me trouwens altijd goed verzorgd en ben nog altijd superfit."