Russen gaan voor offensieve krachten, twee spitsen op verlanglijst

Russen gaan voor offensieve krachten, twee spitsen op verlanglijst

01-01-2016 09:15

Sébastien Haller van FC Utrecht wordt door Russische media al enige maanden gelinkt aan een winterse overstap naar CSKA Moskou. De topclub wil zich in januari graag versterken met een extra spits. Naast Haller is nu ook een aanvaller van AC Milan in beeld.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat de 28-jarige Luiz Adriano een aanbieding op zak heeft uit Moskou. De Braziliaan tekende in juli nog een vijfjarig contract bij de Italiaanse grootmacht. Milan betaalde destijds acht miljoen euro aan Shakhtar Donetsk voor de diensten van de international. Luiz Adriano is echter geen basiskracht onder trainer Sinisa Mihajlovic, zelfs niet nu collega-aanvallers Mario Balotelli en Jeremy Menez uit de roulatie zijn.

Het is nog maar de vraag of Luiz Adriano na amper zes maanden al trek heeft in een transfer naar een nieuwe club. De kans is dus nog altijd aanwezig dat CSKA in januari aanklopt bij FC Utrecht. De Russen zijn op zoek naar een opvolger van Seydou Doumbia. Utrecht-directeur Wilco van Schaik erkende eerder deze week dat er 'gesprekken lopen met clubs en tussenpersonen' over een eventuele transfer van de Franse uitblinker.