Transfer bijna rond: Dompé kiest voor Belgische topclub

Transfer bijna rond: Dompé kiest voor Belgische topclub

30-12-2015 10:00

Junior Edmilson gaat bijna zeker weg in de winter, maar STVV heeft nog meer problemen: ook Jean-Luc Dompé heeft geen zin meer in de Kanaries. Volgens La Capitale staat Dompé dicht bij een overgang naar Standard.

De transfer is misschien wel logisch, want Dompé dacht dit seizoen zelfs dat hij had getekend voor Standard. Met een beetje uitstel kan hij nu toch gelijk krijgen. De bliksemsnelle Dompé was een uitblinker in het begin van dit seizoen, vooral zijn topwedstrijd tegen Racing Genk trok veel scouts aan. De Fransman heeft altijd gezegd dat hij maximum één seizoen bij STVV zou blijven, maar mogelijk haalt hij zelfs dat niet.

Om de prijs toch een beetje te drukken stelt Standard een ruildeal voor, en daar heeft STVV wel oren naar. Concreet wil Standard graag Damien Dussaut en Alexis De Sart in de deal betrekken. Het gerucht gaat dat Dompé ook interesse geniet van de Franse topclub Olympique Marseille, maar zijn entourage ziet hem liever naar Standard gaan: daar zal hij zeker kunnen rekenen op speelgelegenheid.