Vormer denkt nog niet aan vertrekken bij Club: Ik zit hier gewoon goed

Vormer denkt nog niet aan vertrekken bij Club: "Ik zit hier gewoon goed"

02-12-2015 07:21

Ruud Vormer heeft zich op korte tijd in de harten van de Clubsupporters gespeeld. De middenvelder kwam vorig seizoen over van Feyenoord en is nu één van de belangrijke schakels in het team van Michel Preud'homme. De Nederlander voelt zich ook enorm goed bij Blauw-Zwart.

De populairste speler in de kern van Club Brugge lijkt Vormer te zijn. Daar houdt de Nederlander wel van. "Het is altijd mooi als de supporters van je houden. Dat doet me wel wat. Ik ben een spelers die mij vaak in het duel gooit, die de bal afpakt en er dan wat leuks mee probeert te doen. Daar houden de mensen hier wel van", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Veel supporters hopen dan ook dat Vormer voor de rest van zijn carrière bij Club speelt. Ook het bestuur wil hem langer bij Blauw-Zwart zien voetballen. "Mijn zaakwaarnemer ( Winnie Haatrecht, red.) spreekt momenteel met Club Brugge over een contractverlenging", verklapt Vormer.

"Club wil graag dat ik blijf en ik wil graag verlengen. Iedereen droomt wel van een grote Europese club, maar soms moet je eens naar jezelf kijken en durven tevreden zijn met wat je hebt. Ik zit hier goed op mijn plek."