De Bruyne stuwt Manchester City naar vlotte zege met twee doelpunten

01-12-2015 22:39

Kevin De Bruyne heeft met Manchester City in de Capital One Cup een vlotte 4-1 zege geboekt tegen Hull City. De Rode Duivel was opnieuw fenomenaal voor zijn club met twee doelpunten en een halve assist.

Na ruim tien minuten kwam City op voorsprong. De Bruyne kreeg te veel ruimte en trapte op de paal, de Ivoriaanse aanvaller Wilfried Bony moest de bal maar binnen leggen en 1-0. City had controle over de wedstrijd en kon gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Het was wachten tot tien minuten voor tijd voor een nieuw doelpunt: Sterling met de goede actie en Iheanacho kon de geruststellende 2-0 op het bord zetten. Even later kon De Bruyne zijn eerste treffer van de avond maken en nauwelijks vijf minuten later scoorde hij zijn tweede na een geweldige vrije trap. Hull kon in het absolute slot nog tegenscoren en zo werd het 4-1 voor Manchester City.