Antwerp-coach blikt vooruit naar Beker: Het is voor één keer niet van moeten

Antwerp-coach blikt vooruit naar Beker: "Het is voor één keer niet van moeten"

01-12-2015 18:31

Royal Antwerp FC is de enigste niet-Eersteklasser in de achtste finales van de Croky Cup, maar dat zorgt niet voor druk volgens trainer David Gevaert. De Great Old gaat woensdagavond op bezoek bij hekkensluiter Westerlo.

"Ik denk dat het een speciale match is. Het is een wedstrijd zonder druk en dat is de tweede keer dit seizoen, na de wedstrijd tegen Oostende. Het is eens iets anders, maar dat wil niet zeggen dat we niet honderd procent gefocust zijn op die wedstrijd. Het is voor één keer niet van moeten, maar ik denk dat we klaar zijn om deze mooie uitdaging aan te gaan", kijkt Gevaert al uit naar de partij.

"Op zich hou ik mij daar niet mee bezig. In een bekerwedstrijd gebeuren er altijd rare dingen en is het niet altijd de favoriet die wint. We gaan ons uiterste best doen om Westerlo te verslaan. Het is ook fenomenaal dat we op verplaatsing kunnen rekenen op zo'n grote aanhang. Het leeft bij de supporters en Westerlo is hier nog steeds een naam dat klinkt", besluit de coach bij RAFC TV.