Man van de miljoenen nu ook officieel bestuurder bij Tweedeklasser Antwerp

Man van de miljoenen nu ook officieel bestuurder bij Tweedeklasser Antwerp

01-12-2015 17:59

Antwerp doet het niet slecht in Tweede Klasse, en heeft ambitie om volgend seizoen gewoon weer in Eerste aan te treden. Toch leek het er lange tijd op dat The Great Old zelfs geen licentie voor Tweede Klasse ging krijgen. Pas op het laatste nippertje konden ze in Antwerpen de nodige papieren voorleggen, en daar mag stamnummer één Patrick Decuyper voor bedanken. 

Onder de vleugels van sterke man Patrick Dekuyper kocht Antwerp ook heel wat in tijdens het tussenseizoen. Resultaat van de investeringen: na de helft van de competitie doet The Great Old mee voor de promotie naar de hoogste klasse van het vaderlandse voetbal. Sinds maart inversteerde Decuyper al ettelijke miljoenen in de club van zijn hart, ook al was hij lange tijd geen actief bestuurslid op 'den Antwaarp'.

Dinsdagmiddag werd de overname van Antwerp door Decuyper dan toch officieel gemaakt en gepubliceerd in Het Staatsblad. Dat meldt De Gazet van Antwerpen. Het dossier zou zo lang aangesleept hebben omdat Decuyper en voormalig bestuurder Gunther Hofmans maar moeilijk tot een overeenkomst kwamen. 

Woensdag zal Patrick Decuyper voor het eerst als gedelegeerd bestuurder naar zijn ploeg gaan kijken, wanneer Antwerp het in de Croky Cup opneemt tegen Eersteklasser Westerlo.