Supporters zonder kaartje voor AA Gent - Zenit zullen dit bericht willen lezen

Supporters zonder kaartje voor AA Gent - Zenit zullen dit bericht willen lezen

01-12-2015 17:28

Op negen december geeft AA Gent Zenit Sint-Petersburg partij. Een erg belangrijke wedstrijd, want met een zege overwintert La Gantoise in de Champions League. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de tickets voor de wedstrijd als zoete broodjes de deur uitvlogen. Toch zijn er nog enkele honderden kaartjes beschikbaar.

Wie nog geen kaartje heeft voor de Champions League-wedstrijd tussen AA Gent en Zenit Sint-Petersburg zal snel moeten zijn. Op woensdag twee december om 14u start de verkoop van de resterende tickets die toegang bieden tot de levensbelangrijke partij in de Gentse Ghelamco Arena. Er zijn nog een slordige driehonderd tickets beschikbaar. 

De kaartjes die nog van de hand gedaan worden, staan garant voor een zitje in de VDK-tribune of de Telenettribune van de Ghelamco Arena. AA Gent-fans die kans willen maken op een overgebleven kaartje, zullen zich moeten reppen. Onze redactie kreeg immers te horen dat enkele Buffalo-fans van plan zijn om dinsdagnacht, na de wedstrijd tegen Zulte Waregem, te blijven slapen aan de Ghelamco Arena. 

Wat een AA Gent-supporter lijden kan. Of wil.