Gent gaat investeren in de spelersgroep: 'drie aanwinsten op komst'

Gent gaat investeren in de spelersgroep: 'drie aanwinsten op komst'

01-12-2015 14:11

Hein klaagt al maanden over het gebrek aan rotatiemogelijkheden bij Gent. Ook dit seizoen moet de coach van de Buffalo's het vaak met dezelfde spelers doen. Met de Play-Offs en Europese overwintering in het verschiet staat Gent dan ook voor een belangrijke transferperiode.

Bij Gent beseft men dat er dringend kwaliteit in de breedte bij moet komen. Zeker op het middenveld zijn extra spelers meer dan welkom. Volgens Het Laatste Nieuws is men momenteel niet tevreden over de huidige alternatieven voor Sven Kums, Renato Neto en Danijel Milicevic.

De Buffalo's zouden in de wintertransferperiode minstens drie nieuwe spelers willen voorstellen. Vooral de centrale as moet volgens hen versterking krijgen. Anders dreigt die op het einde van het seizoen, wanneer het kampioenschap beslist wordt, vermoeid te geraken.

Vanhaezebrouck wil met zijn ploeg dit seizoen namelijk op drie fronten blijven meestrijden. "De beker is even belangrijk als de competitie en de Champions League", klinkt het bij de coach. Binnenkort lijkt Gent dan ook nieuwe spelers voor te gaan stellen.