Anderlecht moet niet op zoek naar spelers: Hij kan de grootste transfer worden

Anderlecht moet niet op zoek naar spelers: "Hij kan de grootste transfer worden"

01-12-2015 13:17

Besnik Hasi gaf Matias Suarez tegen Oud-Heverlee Leuven nog eens een plekje in de basis. De Argentijn kon meteen schitteren en bewees dat hij helemaal terug is. Jan Ceulemans heeft toch nog twijfels bij Suarez.

"Blessurevrij blijven, als Suarez dat kan, wordt hij de grootste transfer van Anderlecht deze winter. Al heb ik mijn twijfels of hij fit kan blijven. Aan zijn talent twijfel ik geen seconde, maar als je zo'n zware blessure hebt gehad, plaats ik vraagtekens bij het feit of je ooit nog je topniveau kunt halen. Ik hoop het voor hem, het zou een geweldige verlossing zijn", zegt Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad.

De Argentijn kon zondag voor het eerst in maanden nog eens scoren. 'De Caje' hecht niet veel waarde aan dat doelpunt. "Natuurlijk zal Suarez wel goed geslapen hebben, maar het komt er nu op aan om te blijven scoren. Een spits leeft van doelpunten, hè. Toen ik zelf voorin stond, kon je als targetman wel drie of vier ­assists geven, maar een goal maken, deed ik af en toe ook wel graag."