Hasi drijft zijn wil door: oude bekende keert terug naar Anderlecht

Hasi drijft zijn wil door: oude bekende keert terug naar Anderlecht

01-12-2015 12:05

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht ex-speler Nicolas Frutos wil aanstellen als beloftencoach. De Brusselaars laten er geen gras over groeien, want de Argentijn begint blijkbaar deze week al aan zijn opdracht.

De boomlange spits heeft heel wat belangrijke goals gescoord voor Anderlecht, maar stond ook vaak langs de kant met blessures. Hij moest zijn profcarrière dan ook voortijdig staken, maar nu is hij dus helemaal terug. Vanaf donderdag traint de nu 34-jarige Argentijn de beloftenkern van Anderlecht.

Voorlopig is er echter wel maar sprake van een inloopperiode, Frutos staat aan de zijde van huidig beloftencoach René Peeters. Frutos zal tijdens de feestdagen teruggaan naar zijn thuisland, wanneer hij terugkeert is hij (waarschijnlijk) de vaste beloftencoach. Peeters zelf krijgt een functie binnen de jeugdwerking van Anderlecht. Het was Besnik Hasi die wilde dat Frutos zo snel mogelijk aan de slag ging, maar hij mag opletten: Frutos heeft al verschillende keren beweerd dat hij hoofdtrainer wil worden bij Anderlecht. In de afgelopen jaren was hij al actief binnen het scoutingsapparaat.